Odjeća za teenagerice

Budući da živimo u vremenu i društvu u kojem je najbitnije biti dobro odjeven i dobro izgledati, postavlja se pitanje da li i malu djecu odijevati u markirane i skupe stvari da bi izbjegli osude okoline. Naravno, ako želite da vaše dijete bude dobro obučeno kupit ćete mu što poželi, ali i to ima svojih nedostataka jer dijete od malih nogu navikavate na skupe stvari koje si možda kasnije nećete moći priuštiti, a onda nailazite na problem. Stoga, razmislite da li svojoj djeci trebate kupovati markirane tenisice i odjeću sa potpisima svjetskih kreatora.

Što se tiče onoga što bi djeca trebala nositi, to zavisi od godina u kojima se nalaze. Ne možete isto oblačiti djecu od 12 i 16 godina. I njihov stil se vremenom i godinama razvija, stoga poslušajte ih i kupite im neki odjevni predmet koji se njima sviđa, ne moraju imati samo ono što je po vašem ukusu. Ipak pazite da u malo starijoj dobi od 16-18 godina vaše dijete ne postane previše slobodno i izlazi iz kuće neprimjereno obučeno. Naime, za nešto mlađu djecu u razdoblju od 13-16 godina, još uvijek će biti zgodna slatka i nježna ružičasta haljinica u kojoj će izgledati kao prava curica. Međutim od 16te godine vjerojatno ćete naići na otpor kod svoje djece, te ćete morati ispoštovati i njihove želje.

U zavisnosti od stila koje je vaše dijete razvilo posjetite prodavaonice u kojima će pronaći ono o čemu sanja. Naravno, razne haljine i mnogo šarenih majica kratkih rukava, s natpisima bit će savršeno, ali i sasvim dovoljno. Farmerke će iči uz sve što imaju u ormaru. Od obuće ipak odaberite ravne cipele, balerinke ili tenisice, dok vaše dijete ne dođe u određene godine, kada bi kao prava djevojka mogla početi nositi i štikle. Ne puštajte vašu djecu samu u kupovinu s prijateljicama, jer često ne znaju izabrati ono što im je doista potrebno.

Za zimski period potrudite se da vaše dijete ima toplu i dugu jaknu, koja pored toga što će je štititi od zime, biti u skladu s postojećim modnim trendovima. Oko obuće za zimu nemojte se puno razmišljati, Kupite Caterpillar obuću koja je dugotrajna i otporna na vlažnost. Bitno je da ih zaštitite bezbojnim impregnacijskim sprejem pomoću kojeg ćete očuvati i njihovu boju. Vaše dijete zaslužuje kvalitetnu odjeću i obuću koja je bitna i za njihov razvoj, stoga nemojte žaliti da izdvojite određeni dio novca.